[font=Verdana]ya hep şantiye staj dosyası dolu örnekleri ver birazda büroda çalışan stajını yapan öğrencileri düşünelim olmaz mı??????? ;D :7: :7: :7: :7:
[font=Verdana]ya hep şantiye staj dosyası dolu örnekleri ver birazda büroda çalışan stajını yapan öğrencileri düşünelim olmaz mı??????? ;D :7: :7: :7: :7:
selam bana türkiye deki yapilarin gecmisten günümüze tarihi lazim.yani gelisimi falan.bana yardimci olabilirmisin.saol.
slm ben ınsaat teknıkerlığı okuyorum arkslar yazdımınıza ıhtıyacım var.bı sunumum var.konu soyle "BETONUN SERTLIK ÖLÇUMU VE AGREGANIN SERTLİK OLCUMU NASILDIR"BEN COK ARASTIRDIM AMA PEK TAM ANLIYAMADIM BELLI OLARAK TAM BIŞEY LASIM VE COK AZ VAKTIM KALDI BAYRAMDAN SONRAKI HAFTA CARŞAMBA SUNUMUM VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.SIMDIDEN SAOLUN.
Bulonun diğer boyutları (baş kalınlığı, somun kalınlığı, dişli gövde uzunluğu, pul
özellikleri vb.) TS 79 ve TS 80’ de yer almaktadır.
arkadaşlar bu içeriklere sahip şartnameleri nerden bulabilirim? internet üzerinden ya da elinde tablo veya sadece özet şeklinde kaynaklar olan arkadaşlar buraya gönderebilir mi acaba?? teşekkürler...
oooyyy nickli arkadaş bunun için özel tablolar var çelik tabloları bulunmaktadır.
MERHABA
sevgili arkadaşlar, yılardır bu işe emek vermiş uzman arkadaşlar.. sizden bir ricam olacak.
elinizde, evinizde autocad'te çizdiğiniz 4 katlı, kolay çözülebilen bir betonarme proje (mimari+statik) varsa istihram ediyorum. sadece ders amaçlı kullanacağım. buraya veya özelden yollarsanız çok sevinirim insanlık namına. tşkler... ( maille de olur: kao_styley@hot )
arkadaşlar inşaat mühendisliği ilşe ilgili genel amaçlı bir ingilizce yazı arıyorum samanlıkta iğne aramak gibi
reklamlardan başka başka sitelere yönleniyor...
yalnız göbeğim çatladı şu internette bulamadım bana bir site veya adres önerenden Allah şimdiden razı olsun işini rast getirsin
iletişim : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
arkadaşlar ben lise 2 öğrencisiyim.ilerde kısmet olursa inşaat mühendisi olmayı düşünüyorum.inşaat mühendisliği nedir? görevleri nelerdir? neler yapar? ne işlerle ulaşır? nerelerde hangi kurumlarda çalışabilir?iş imkanları nasıldır? biri bana yazarsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.yazan kişi bir inşaat mühendisi olursa daha iyi olur.
arkadaşlar ben şantiyede staj yapıyorum bana örnek staj defteri lazım yardımlarınızı bekliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin