Kanalizasyon doğal arıtma tesisi çizim kesiti ve metrajı acilen lazım elinde olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
Kanalizasyon doğal arıtma tesisi çizim kesiti ve metrajı acilen lazım elinde olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
selam ya bana acil baraj şantiye staj raporu lazım.... bulabilirseniz gönderirseniz çok sevinirim... ???
mrb arkadaşlar.ban acilen soğuk hava depoları ile ilgili bilgi lazım.yardımcı olursanız sevinirim...
merhaba arkadaşalar ben inşaat teknikerliğinde bittirdim son stajı yapıyorum şantiye ve inşaat ile ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum staj defterini doldurmakta zorlanıyorum elinzde şantiye satj defteri olan var ise örnekllik bana yollaya bilir mi? rica ediyorum şimdiden teşekkürler .....
Merhaba.Ben bu yıl össye girdim.Mimarlık ya da inşaat müh. yazmak istiyorum.Hangisini okumak daha zordur?Hangisinde hayal gücünümü daha yoğun bir şekilde kullanabilirim?
başlığı açan arkadaşa teşekkür ederim.herkesin sorunları yazabilmesi çok iyi.
bu arada cevaplar nerede acaba ???
acil şantiye stajı örneği gönderir misiniz lütfen çok acil
merhaba arkadaşlar bana staj dosyASI ornegı gerek ıster muhendıslık ıster teknıkerlık yardımcı olursanız cvok memnun olucam hepınızın kandılı mubrek olsun
arkadaşlar staj defteri lazım lütfen yardımcı olun
staj dosyası örneği lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin