büro stajı için de bir örnek koyamazmısınız acaba bayındırlık da staj yapıorm teknikerlik okuorum büro stajı olark geçior ilk stajım o yuzden büro staj örneği gerekiyor..lütfen!!!
büro stajı için de bir örnek koyamazmısınız acaba bayındırlık da staj yapıorm teknikerlik okuorum büro stajı olark geçior ilk stajım o yuzden büro staj örneği gerekiyor..lütfen!!!
banada yapı staj defteri lazım daha başka olan warmı
Arkadaşlar bi soru sorucam yardımcı olursanız sewinicem ...
Ben bu sene ilk stajımı yapacam da staj yönergesinde elimdeki staj defterini 12 punto ile el yazısı veya pc kullanarak doldurun dior . Ben bu staj defterini bilgisayardan nasıl doldurucam ? yada deftere el yazısıyla 12 punto kullanarak nasıl yazıcam ??
Bilen anlayan warsa bi yardım etsn pls
YA ARKADASLAR BEN ACAMIYORUM NASIL ACILACAGINA DAIR BILGI VERSENIZ
çok ama çok teşekkürler kardeş..
Mrb arkdaşlar ben şantiye stajı yapıyorum .Staj defteri örneği lazım ama açamıyorum yardım ederseniz çok sevinirim
arkadaslarr bana inşaat bölümü staj defterı lazım 30 günlük yardım edebılcekk arkadaslar varmı acabaa cokk acıll cwp verebıılrmısınz acabaa?
arkadaslar ben ınsaat myo mezunuyum sızden ıstegım staj defterı cok acıl lazım 30 gun max 10 gun buro 20 gun santıye staj defterı lazım yardımcı olun bana arkadaslar ..... meaşle atarsanız sevınırım sımdıden cok tesekler
inşaat teknikerliği için staş defteri örmegine ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz
ama indirilmiyor lütfen düzeltin olmuyor ama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin