Son sınıfta bitirme projesi olarak hazırlamış olduğum "Inventor Programı ile Scooter Tasarımı" konulu 153 sayfalık kitabımı ve ayrıca orjinal çizimlerimi satmak istiyorum.
Son sınıfta bitirme projesi olarak hazırlamış olduğum "Inventor Programı ile Scooter Tasarımı" konulu 153 sayfalık kitabımı ve ayrıca orjinal çizimlerimi satmak istiyorum.
kitapta akla gelebilecek her türlü uygulamaya ilişkin örnek var diyebilirim. inventoru kullanmanın püf noktalarından , antet oluşturmaya ; rulman çiziminden yay çizimine kadar aklınıza gelebilecek her turlu uygulamanın orneği mevcut.
![]()
Ücret olarak ne düşünüyorsun arkadaşım?
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
almak isteye narkadaşlarla bunu pm ile goruşmek istiyorum. tabiki yuksek bir fiyat istemeyecegim , dogrusunu isterseniz satmamdaki amaç daha once , serum viskozitesinin hesaplanması konulu bitirme odevimi başkaları faydalansın diye dağıttıktan sonra bazı kişiler tarafından kendi çalışmaları oldugunu iddia ederek başka yerlerde paylaşmalarıdır.buna çok kızmıştım satmak istememdeki gaye bunun birdaha olmaması için aslında..
arkadaşım fiyatı yazmamışsın, ne kadar acaba??
müthiş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin