beer mechanics of materials 4th edition kitabı ve çözümleri olan arkadaşlar bi zahmet eklese
beer mechanics of materials 4th edition kitabı ve çözümleri olan arkadaşlar bi zahmet eklese
elimde bu kitabın 3. basımı ve çözümleri var, onu da daha önceden aşağıdaki linkte paylaşmıştım, İnşallah işine yarar, fakat bu 3.basım haberin olsun!!!lion 95 Nickli Üyeden Alıntı
Mechanics of Materials 3th Ed. by Beer & DeWolf (Problems & Solutions Manual)
(yönlendir) link:
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
:-\
tşkr ederim 4th editionı da bulabilirseniz ve eklerseniz sevinirim
Merhabalar codersexyguy arkadaşımız gibi benim de beer mechanics of materials fourth edition çözümlerine ihtiyacım var.bulabilir ve eklerseniz çok sevinirim.Teşekkürler
buyurun burdan yakın
4TH edition için teşekkürler
pdf dosyasını açamıyorum
Pdfler açılmıyor :Smya1 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar uzun zamandır bakamıyordum öncelikle cevap yazamadığım için özür dilerim.
bu dosyalar partlar halinde yüklenmiş. tıpkı parçalı yüklenen rar veya zip dosyaları gibi. o yüzden hepsini indirdikten sonra birleştirmeniz gerekecek. aşağıdaki linkde birleştirmenin nasıl yapılacağı hakkında bilgi var
ben bunu yapamam derseniz aşağıdaki linkten programı indirip öyle deneyebilirsiniz
yok ben bununla da uğraşamam derseniz aşağıdaki linki bir deneyin. ama bu linkde solution manual var mıydı emin değilim. sanırım yoktu
arkadaşlar bunda çözüm yok sadece kitaptır. bilginiz olsun...mya1 Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin