Arkadaşlar,
Mühendisim.org olarak bir futbol turnuvası yapmak istesek katılım ne olur merak ediyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Saygılar,
Mösyö B.
Arkadaşlar,
Mühendisim.org olarak bir futbol turnuvası yapmak istesek katılım ne olur merak ediyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum.
Saygılar,
Mösyö B.
Cok güzel olur derim ama bir sorum olacak nerede olacak istanbul cok kisi katilacagina eminim..
Katılıma göre farklı illerde düzenlenebilir.
Yine katılıma göre farklı dallar arasında turnuvalar yapılabilir.
Gayet keyifli vakit geçirilebileceğimizi düşünüyorum.
bu tarz herhangi bir etkinliğe canı gönülden, gerekirse takım toplayıp bile, katılırım.çokta güzel dostluk ve ilişkilerin kurulabileceğini tahmin ediyorum...
Evet enteresan olabilir..Fakat farklı illerde biraz kasar gibi..MEsela ben eskişehirdeyim...
Ankaradan 6-7-8 kişilik kadro ile böyle bir turnuva olursa biz hazırız.
Farklı illerde bizim için sorun oluşturmaz.
Ankaraya gelen arkadaşlarıda en iyi şekilde ağırlayacağımızdan şüpheniz olmasın..
Ankaralı başka takım çıkar mı? Her ilin takımları kendi maçlarını illerinde oynasa, kazananlar (il birincileri) daha sonra üst turda karşılaşsa?
çok enteresan olur farklı illerde olabilir yada farklı merkez illerde..daha sonra final tek bi şehrde olur..hoşuma gitti ama bu fikir
çok güzel olur
Tren rotası üzerinde alan şehirlerde maçlar yapılabilir. Gerçekten bu fikstürde yer almak isteyen arkadaşlar kadrolarda yerini alır, maçlar gayet keyifli bir lig havasında yapılır. Trenle Ankara - İstanbul maksimum 12 saat. Gayet de keyifli sazlı sözlü yolculuklar yaşanır yemekli vagonda. İş konuşulur, mühendislik konuşulur, futbol ve hayattan konularla keyifli hafta sonları geçirilebilir.
Hatta fikstürün sonuna da güzel bir ödül konur. Bu da işin tadı tuzu olur...
Saygılar,
B.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Adresinden duyuru yapıldığı için,
birçok arkadaşımızda oradan yanıt vererek katılabileceklerini bildirmişlerdir.
Net sayıyı belirleyip güzel bir organizasyon yapabiliriz.
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin