Uçak Elektrik-Elektronik 374,...(say1),Uçak Mühendisligide 1 tane heralde oda 351 puanı (say2) yani kısaca puan yetmiyor.Ondan ona yakın bir bölüm tercih etmek istiyorum.Gelse bende verirdim.
Uçak Elektrik-Elektronik 374,...(say1),Uçak Mühendisligide 1 tane heralde oda 351 puanı (say2) yani kısaca puan yetmiyor.Ondan ona yakın bir bölüm tercih etmek istiyorum.Gelse bende verirdim.
Böyle desem daha anlasılır olur.Uçak mühendisinin çalışabilecegi bi kaç alanda makine mühendiside çalışabilir mi?Tamamen aynı işleri yapsaydılar aynı bölümde toplanırdılar zaten.Havacılık sanayi diyince makine mühendisi çalışabilir gibi geliyor.Ama tam bir bilgim yok...
arkadaslar ben vinç projesını ındıremedım nasıl ındırılecek ?
ya akışkanlar mekaniğine ait dökümanlara ulaşamadım acaba yanlış yere mi bakıyorum ya da görmüyorum ya da yok mu?
ingilizce olmasın arkadaşlar lütfen çünkü ingilizcesinden anlayamıyorum bu yaz okulunda da vermem gerekiyor.türkçe olsun lütfen,hepinize kolay gelsin
Öncelikle herkese selamlar.Sitede emeği gecen ve paylaşımcı arkadaşlara teşekkür etmek istedim.Bölümüm makine mühühendisliği.Kendileri zordur ama bir o kadarda zevkli bir bölümdür.Herkese kolay gelsin.
slm arkadaşlar makina mühendisliği atölye staj defteri örneği arıyorum yardımcı olursanız sevinirim...
Siteyi araştırırsan fazlasıyla defter örneği mevcut...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin