öncelikle tüm bu bilgileri bizlerle paylaşan arkadaslara tesekkür ediyorum bana malzemelerin akma, çekme , kopma dayanımlarını gösteren bir tablo lazım.Herhangi bir bilgisi olan warsa buraya verebilir...
öncelikle tüm bu bilgileri bizlerle paylaşan arkadaslara tesekkür ediyorum bana malzemelerin akma, çekme , kopma dayanımlarını gösteren bir tablo lazım.Herhangi bir bilgisi olan warsa buraya verebilir...
hoş geldin arkadaşım... forum içinde araştırrısan karşılaşabilrisin..
hangi malzeme ?
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
arkadaşlar çok acil malzeme bilgisi,makine elemanları,dişliler,sensörler,mukavemet ile ilgili kitap isimleri lazım.tez başvurusunda literatür adı istiyolar başvuru formunu vermem gerekiyo acilen.şimdiden teşekkürler.
Benim de böyle bir tabloya ihtiyacım var Sayın Ahmet bey, hangi malzeme derseniz, mesela Ç1040, bana sadece bunun mukavemet özellikleri değil de, herhangi bir malzemenin mukavet özelliklerini bulabileceğim bir kaynak söyleyebilir misiniz?Ahmet EFE Nickli Üyeden Alıntı
Saygılarımla.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Okulda tension, hardness, impact testlerinde sıkça yararlandığım kaynak, umarım işinize yarar.
İstediğiniz malzemeyi search barda arattıp bulduktan sonra material property bölümünde mekanik özellikler çıkar.Site ingilizcedir, aramayı da ingilizce yapmanız lazım...
Çok teşekkürler gerçekten de faydalı oldu bu.Tolga19 Nickli Üyeden Alıntı
Elastik malzemeler için (özellikle kauçuk) önerebileceğiniz bir tablo var mı ?
teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin