NEDCAD WİNDOWS'UN TÜM SÜRÜMLERİ İLE UYUMLU PAKETİ
İster [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Devamlı düzeltilmiş Haline Ulaşırsınız İster [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
NEDCAD WİNDOWS'UN TÜM SÜRÜMLERİ İLE UYUMLU PAKETİ
İster [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] Devamlı düzeltilmiş Haline Ulaşırsınız İster [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
lütfen bir hata ile karşılaşırsanız ve bunu bildirirseniz sevinirim.Sorunu düzeltmek için en kısa zamanda elimden geleni yaparım.
NASIL İNDİRECEĞİM
yukarda indirme linkleri vardır.
windows 64 bit bilgisayarıma kurulumunu denedim 7. aşamada komut sisteminde cd resetat64 yazdığımda dosyayı bulunamıyor dedi fakat bütün işlemleri sırasyla yaptım resetat64 ü system32 ye kaydettim yardımcı ourmusunuz
ufak bir sorun varmış cmd yi aşağıdan çalıştırmayıp başlat a cmd yazıp gelen cmd komutsatırını yönetici olarak çalıştıralım. sonrada cd resetat64 ile başlayan işlemlere devam edelim. sorun düzelecektir.
guzel paylasım dostum eline saglık!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
güzel paylaşım ellerine sağlık.
teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin