ben tesekkur ederim...legedama Nickli Üyeden Alıntı
ben tesekkur ederim...legedama Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bu liste çok eski. Ben bu listedeki firmalardan birinin yöneticisi olarak listedeki bilgilerin güncel olmadığını belirtmek istiyorum.
Firmamız Göksu Sondajcılık ile ilgili doğru ve güncel bilgilere ulaşmak isteyenler için adresimiz:
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Iyi calismalar diliyorum. Ben uyeniz Mehmet KONUKSEVEN. 10 senedir Fransada su sondajlari ve temel sondajlari yapiyorum. Sondaj Sirketimin adi ALPES FORAGES. Kendimi biraz tanitayim. Ben Istanbul universitesi Jeofizik muhendisligi 1992 mezunuyum. 1998 sonuna kadar Turkitede, sonrasinda ise Fransada meslegimi icra ediyorum. Kompresorlu (Cekicli) sondaj alaninda hem su sondaji hemde karot ve temel sondaji dalinda tecrube edindim ve hala ediniyorum. Bu tecrubeden yararlanmak isteyen meslektaslarima cekinmeksizin elimden gelebilecek yardimi yapmaya hazirim. Ayrica Elektrik arama yontemi olan schlumberger yontemi hakkinda calismam ve tecrubem var. e mail adresim: . Meslektaslarima basarilar dilerim.
şu an için sizin firmanızın ismini sildim listeden...en yakın zamanda da yenileyeceğiz listeyi..BU arada verdiğiniz linkten de sitenize ulaşılmıyor..tsustun Nickli Üyeden Alıntı
eyvallah silvio ya..Bende güncellemek için girmiştim..Eline sağlık düzeltmişsin..Baya uğraştıracaktı..
yaw antalya yok mu?
3-5 il vermişin sadece
Geceyi ve sihrini seviyorum. Gece vakti takılmayı ve düşler kurmayı çok severim. Düşler görürüm ve yıldızlara dilekte bulunurum.
ayrıntılı listeye verilen adresten ulaşabilirsiniz...
bence siteye bir bak istersen...smeagoll Nickli Üyeden Alıntı
BÖYLE UCUZ REKLAM YAPMAYIN ONLARIN HEPSI ACIK ARKADASLAR BEN BILIYORUM CUNKU BEN CALISIYORUM BIRINDE REKLAM YAPMAYIM BAZILARI GIBI...emrecm Nickli Üyeden Alıntı
UYGUNER SONDAJ TIJLERI SANLIURFA EVREN SANAYI ORJINAL AMERIKAN SU SONDAJ TIJLERIMIZ MEVCUTTUR WEB [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] msn [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] AMERIKAN TIJLERIN BIRINCI ELI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin