Merhaba.deü 3. sınıf öğrencisiyim..bu sene kurum stajımı yapmam gerekiyor..staj için önerebileceğiniz yerler war mı?
Merhaba.deü 3. sınıf öğrencisiyim..bu sene kurum stajımı yapmam gerekiyor..staj için önerebileceğiniz yerler war mı?
bende sdü 2. sınıf öğrencisiyim bu yaz staj yapmak istiyorum. İstanbulda yapmayı düşünüorum nelerde yapabilirim banada yardımcı olursanız sevinirim.
istanbul için kandilli rasathanesi olabilir yapan arkadaşlarım gayet memnun kalmışlar sende memnun kalırsı diye düşünüyorum üst sınıflarından bulabilirsin yapan birini...burcu58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar kesınlıkle TPAO-MTA-DSİ-İLLER BANKASI-AFET-BAYINDIRLIK öncelıkle sıralamanız olsun kendı bölümünuz ıcın bu yerler daha avantajlı ve sıze daha fazla yarar saglar bence kandıllıyı 2.planda dusünun ben tpao da yaptım rezıstıvıte sısmık gravıte manyetık hepsını gordum ama kandıllıde malesef yok
bence ılerde ılerlemek ıstedıklerı dal a gore staj yerlerını secmelerı cok onemlı hepsını gorcem dıye degıl hepsının hakknda bılgın olmalı zaten sadece yapcagı ısın en ıyısını yapması ıcın staj yerı secımı cok onemlı sısmolog olacak arkadslar ıcın kandıllı vazgecılmez bır ımkan...Sismik Nickli Üyeden Alıntı
ayrıca acele edın arkadaslar kandıllı ve dıger yerler dolar acıkta kalırsınız özel burolarda oturursunuz bu hataya düşmeyın yerınızı ayırtın
bence stajı 2.sınıf değil 3. sınıfta yapmanı tavsiye ederim.çünkü bilgiler dha çok oturmuş olur.ben mesela 3.sınıftayım bu sene yapacağım...
Excuse me. I have recommends to the assistant Ken Kelly this [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] and he remained is happy. Do a complete business plan, including financial planning, before beginning.
Online shopping has grown many folds in the recent past and it is not only limited to cosmetics and some other accessories these days but also a thing as vital as insurance can be bought online. Online shopping of car insurance has emerged as the best method to save a lot on your premium and the insurance policy as a whole. While shopping online, you can avail certain exclusive benefits not available anywhere else.
I have advised to the co-worker Greg King this [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] and he remained is happy.
P.S. Sorry for choosing this to leave a message for you.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin