[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
93 sayfalık ve resimli kaynak.
eminim ilgilenen arkadaşlarda da bende olduğu gibi hayranlık uyandıracak doğanın süper görüntüleri var
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
93 sayfalık ve resimli kaynak.
eminim ilgilenen arkadaşlarda da bende olduğu gibi hayranlık uyandıracak doğanın süper görüntüleri var
linkler ölmüş yhaa
evet duygu link ölmüş yenilersen sevinirim çok merak ettim şimdi hayran kaldım deyince
ya staj defterinin 1. gününü nasıl yazmalıyım bi kaç cümle yardım lütfen hiç bi bilgim yok staj defteri hakkında
acil bugün ulaşabilirseniz çok sevinirim 3.sınıf öğrencisiyim henüz yeni başlıyacam yardıııııımmmmmmmmmmm
Staj ilk güne yapacağın kurumu tanıtarak başlayabilirsin ...
ama zaten defterde stajın yapıldığı kurum yada kuruluşun tanımı diye sayfa ayrıyeten var ki.şu şekilde yazsam proje başkanı ve kamp şefi olmak üzre 6 mühendis çalışmaktadır ilk gün hocalarımızla tanıştık.ve çalışma alanının genel durumu ve genel jeolojisi hakkında bilgi verildi diyeyazsam nasıl olur.elimize çalışma alanının genel durumu iklimi , bitki örtüsü v.b ve genel jeolojisi hakkında not verilmişti bunları aynen yazsam ve 5 güne paylaştırsam olurmu.diğer günlerede arazide çekilen fotoları yapıştırıp kısa notlar yazsam.lütfen cevaplarınızı bekliyorummmmmmmmmm
Bence gayet güzel olur ...
ok teşkler arkadaşlar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin