sularda setlik tayini,,trabzon su arıtma projesi,,su örneklemeleri,,su kirliligi,,suda mangan,,nitrat ve azot tayini.....
Umarım işinize yarar..
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
sularda setlik tayini,,trabzon su arıtma projesi,,su örneklemeleri,,su kirliligi,,suda mangan,,nitrat ve azot tayini.....
Umarım işinize yarar..
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Emre dosyayı açamadım :( Bir soru sormak istiyorum.. Suda kimyasal madde miktarı yüksek çıktı !! mesela suyun mangan nitrat demir değerleri yüksek çıktı nasıl normal seviyeye indirebiliriz.. Bulanıklık değeri yüksek çıkmasının nedeni nedir ?? ve nasıl giderilir ?
Slm arkadaşlar dosyada bi sorun yok açılıyor kontrol ettim tekrar dene istersen.Ayrıca emrecim arkadaşın sorduğu soruyu ben de merak ediyorum açıklayabilir misin lütfen
"Sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet...<br />Gün gelir, terk edebilir en sevdiklerini bile...<br />Bir tek yalnızlığımız, ömür boyu yalnız bırakmaz bizi...<br />O yüzden bence aşk. tek kişiliktir..."
euhmm...evet güzel bir soru kimyacı ark'lara sorarım ya bilirler inş..pek zannetmiyorum ama
bu arada benim koyduğum linkler premium'dan..linklerin silinme ihtimali çok düşük
mangan ve demir oksitlenme ile ayrılabiliyor...
nitratı bilmiyorum
bulanıklık, askıda katı madde fazla olduğu içindir..
suyun alındığı yere ve nereden geldiğine yani menşeğine göre farklılık gösterir,,
dinlendirilerek veya kimyasallarla çöktürülürek giderilir
oksitlenince suda çözünmeyen bileşikler oluşturuluyo ve çöküyo..
daha geniş bilgi için;
hayri yalçın ve metin gürü'nün su teknolojisi kitabına bakabilirsiniz...
gazi kitabevi..
çağdaş çelebi'den aldığım yanıtlar bunlar (hh)
lütfen reklam yapmayalım bu arada iyi bayramlar arkadaşlar
"Sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet...<br />Gün gelir, terk edebilir en sevdiklerini bile...<br />Bir tek yalnızlığımız, ömür boyu yalnız bırakmaz bizi...<br />O yüzden bence aşk. tek kişiliktir..."
isim yazmazsam telif hakkımı ararım dedi
sağol..Tüm islam aleminin bayramı mübarek olsun...
teşekkürler..
arastrmalar super
hangı unıdesınız?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin