bura da iyi heralde, aynı başlığa bağlı nasıl olsa
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği'nden de daha fazla arkadaşımızı görmek isteriz
bura da iyi heralde, aynı başlığa bağlı nasıl olsa
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği'nden de daha fazla arkadaşımızı görmek isteriz
ODTÜ Malzeme Bilimleri Topluluğu<br />www.odtumbt.com<br /><br />ODTÜ Hy-Tech Racing<br />http://img247.imageshack.us/img247/3...echbluekq4.png<br /><br />_________________________________________________ <br />...I was not failed. I only know 10.000 ways that don't work..
hıı buarada önemli olan bitirebilmek
Arkadaşlar metalurji ve malzeme mühendisi olan kişi kendini geliştirmek için neler yapabilir? Örneğin açıköğretim işletme okuyabilrsem eğer bu faydalı olurmu? Bilmemin çok işe yarıyacağı programlar war mı? (autocadden başka ki o faydalı mı?) Ve bide yüksek yapmak hakkında malzemenin hangi alanında yapmak gerekir ve bunun ayrıntıları nelerdir? Şimdiden çok teşekkür ediyorum..
genelde 3 4 tane anabilim dalı var zaten
1 üretim metalurjisi
2 fiziksel metalurji veya malzeme anabilim dalı
3 seramik
4 elektronik ve manyetik malzemeler (türkiye'de şmdilik pek geleceği yok malasef)
Bence gerekli olanlarda öncelikle ileri bir ingilizce. Çoğu firmanın dikkat ettiği en önemli unsur. Türkiye'de döküm ve demir-çelik önde. üretim veya malzeme abd en iyisidir yüksekte. Ama gerekli değil orda öğrendiğin teorik bilgi çalışacağın yerler için çok fazla gelecektir.
Yüksek lisans yapman çok iyi olur ama Türkiye'de çok çok iyi bir firmada değilsen öğrendiklerini uygulaman açısından bir işe yaramaz. İsim olur forsun ve imajın değişir. Yüksekle ve öğrendiklerini kullanmak için argeleri veya üniverstede kalmayı zorlaman iyi olur, iş hayatı sıkıcıdır çünkü
selam osmangazi üni met. mlz müh 1.sınıfım
iyi güzelde sakarya metalurji ve malzemeden mezun adamı kolay kolay almazlar işe
genelleme arkadasım,kendine geliştirebilmek asıl konu. tabiki işverenler okul adına bakıyor ( hepsi degil bir kısmı ) ama bu onun işşiz kalacagın anlamına gelmez .Hersey senn elinde , kendimden biliyorumbkrcşr Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş mühendis işe alım uzmanı sanırım ya da mit'den filan mezun.bkrcşr Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkürler.Ben de Metalurji ve malzeme mühendisliği seçmeyi düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar. bu sene öss ye girdim ve dokuz eylül metalurjiye puanım yetiyor ama yazıp yazmamakta kararsız kaldım. siz tavsiye edermisiniz yoksa başka bi meslek olsa daha iyi olurmu dersiniz, iş olanakları nasıldır, daha iyi bi konumda olmak için yüksek okumak yada iyi bir yabancı dil bilmek şartmıdır..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin