Merhaba arkadaşlar,
Ben ODTÜ Malzeme Bilimleri Topluluğundan Merve Ece YİĞİT,
Bu mesajı topluluğumuz tarafından ilki geçen sene düzenlenen Malzeme Günlerinin 21-22 Haziran 2007 tarihlerinde düzenlenecek olan ikincisinin hazırlığı içerisinde olduğumuzu bildirmek için atıyorum. Malzeme Günleri, lisans düzeyindeki öğrencilerin bilgilerini birbirlerine aktarabilecekleri ve aynı zamanda diğer üniversitelerde malzeme bilimiyle ilgili bölümlerde okuyan arkadaşlarla tanışmalarını sağlayacak bir öğrenci kongresidir. Burada bilimsel sunum yapacak kisiler sadece lisans öğrenciler olacak ve yaptiklari deneysel çalismalari veya bitirme projelerini (dizayn projelerini) sunma imkani olacak. Sunumlar sözlu ve/veya poster sunumu seklinde olacak. Sunum yapacak kisilerin okudukları bolumler onemsiz olacak yani her bolumden katilim soz konusu, sadece yaptiklari calismalarin konusu malzeme ile ilgili olmali. Ayrıca sektörde öncü kuruluslar sektör hakkında sunumlarıyla etkinligimizde yer alacaklar. Böylece sektörleri tanıma imkanı ve geleceğe dair bizlere yeni bakıs acıları kazandıracaklardır. Yapilacak bu etkinligin benzerinin olmamasi nedeniyle lisans seviyesindeki ogrenciler icin gayet onemli bir kongre. Geçen sene bilimsel açıdan oldukça yararlı, eğlenceli 3 gün yaşama ve farklı üniversitelerde okuyan arkadaşlarla tanışma imkanı bulmuştuk. Gündüz sunumlarının yanı sıra Anıtkabir gezisi yapma ve okulumuzun Eymir Gölü tesislerinde saz eşliğinde güzel bir aksam yemeği yeme fırsatımız oldu. Bu sene de aynı şekilde sizin katılımlarınızla daha güzel bir kongre süreci yaşamayı umuyoruz.
Sunum yapmak ve/veya dinleyici olarak katılmak için web sitesindeki formu doldurmanız gerekmektedir.
Ayrıntılı bilgi için lütfen
Malzeme günleri web adresi: [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Konu ile ilgili forum adresi: [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
adreslerini ziyaret edin.
Saygılarımla...
Sorularınız için foruma ulaşabilirsiniz veya bana özel mesaj da atabilirsiniz.
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin