Arkadaşlar aşağıdaki parçanın ismi, nerelerde kullanıldığı, parça için kullanılcak malzeme konularında yardımcı olursanız sevinirim.
Parçanın resmi
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Flanş olabilir mi?
Arkadaşlar aşağıdaki parçanın ismi, nerelerde kullanıldığı, parça için kullanılcak malzeme konularında yardımcı olursanız sevinirim.
Parçanın resmi
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Flanş olabilir mi?
flanştır bence de
"Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir." Einstein
Ortasında kama kanalı olmadığına göre bence, sadece bir KAPAK. Muhtemelen ortasındaki delik de RADYAL KEÇE için...
kama mı :S
"Dünya; kötülük yapanlar değil, seyirci kalıp hiçbir şey yapmayanlar yüzünden tehlikeli bir yerdir." Einstein
kavrama diye düşünerek kama aradım önce, olmayınca kapak dedim. Değişiklik olsun diye
etekli her parçaya flanş denilebilir ayrıca
arkadaş ödev yapıyor belli, flanş'ı kapak olarak kullanır adı kapak olur
borularda debi ayarına yarayan diyafram ya da basınç deneylerinde boruların sabitlenmesi ve kaçıklık yapmaması için kullanılan sabitleme kafası die iki seçenek buldum. Bunlar olur mu acaba?
doğru bunları boruya kaynakla bağlayıp diğer borudaki flanşla bağlanır araya da conta konur ve senin dediğin işlevi gerçekleştirir.
teşekkürler cevaplarınız için...
sabit şaft kapagı olarak kullanılıyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin