selam arkadaşlar.
çekme deneyiyle ilgili kapsamlı bir ödev hazırlamam gerekiyo. elinde döküman olan arkadaşlar yardımcı olabilirse minnettar olurum.
teşekkürler
selam arkadaşlar.
çekme deneyiyle ilgili kapsamlı bir ödev hazırlamam gerekiyo. elinde döküman olan arkadaşlar yardımcı olabilirse minnettar olurum.
teşekkürler
araştırayım arkadaşım
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
çekme deneyini türkçe olarak istiyorsun sanırım, benim elimde var fakat ingilizce, eğitim ingilizce olunca türkçesi pek bulunmuyor. tensile, torsion ve hardness testlerini upload ettim işine yararumarım.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Akıllı adam aklını kullanır. Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.
tşkler...carpuss Nickli Üyeden Alıntı
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
sanırım arkadaş bakamamış, olur da biri ihtiyaç duyarsa türkçeye de çevirebilirim, ya da ben çevirip yüklerim, isteyen indirir.
Sunum yapacağım için ödevin türkçe olması gerekiyo. ama yardımınız için teşekkürler. eminim faydası olacaktır.carpuss Nickli Üyeden Alıntı
çok minnettar olurum çevirebilirseniz. ama ne kadar zamanınızı alır. birkaç gün içinde yapabilir misiniz. haftaya ödevi teslim etmem gerekiyor da.carpuss Nickli Üyeden Alıntı
bu akşam maç var ama yarına hazır olur, aslında çok ta uzun değil başlasam biter belki,
bir de şu var bu yüklediğim çekme deneyi raporu, kapsamlı demişsin, şu an elimde değil o konu arkadaşıma vermiştim cd yi :S
evet çevirdim ama bazı kelimelerde zorlandım açıkçası, hep ingilizce görüdğümüz için türkçesini tanımlamak zor oldu. stress=gerilim, strain=zorlanma şeklinde çevirdim. biraz düzenleme yapman gerekebilir.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
teşekkür ettim. çok sagolun. gerçekten çok uzun değilmiş dediğiniz gibi tek çekme deneyiyle 40-50 sayfalık bir ödev hazırlamak pek mümkün olmayacak sanırım. bunun dışında elinde çekme, çekme gerilmesi, gerilme-genleme kavramlarıyla ilgili de döküman olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
deney içn teşekkürler
SAOL ELİNE SAĞLIK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin