arkadaslar mak.müh. II. deney raporları umarım işinize yarar. şifre muhendisim
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
en kısa zamanda I. dönemin deney raporlarınıda ekleyeceğim.
arkadaslar mak.müh. II. deney raporları umarım işinize yarar. şifre muhendisim
en kısa zamanda I. dönemin deney raporlarınıda ekleyeceğim.
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,<br />Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.<br />Eğil de kulak ver bu sessiz yığın<br />Bir vatan kalbinin attığı yerdir.<br />Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda,<br />Gördüğün bu tümsek, Anadolu’nda<br />İstiklal uğruna, namus yolunda, <br />Can veren Mehmet’in yattığı yerdir....
Sağolasın..
sende sağol dostum..
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,<br />Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.<br />Eğil de kulak ver bu sessiz yığın<br />Bir vatan kalbinin attığı yerdir.<br />Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda,<br />Gördüğün bu tümsek, Anadolu’nda<br />İstiklal uğruna, namus yolunda, <br />Can veren Mehmet’in yattığı yerdir....
deneylere ulaşamıyorum yardımcı olurmunuz
şifre: muhendisim .... imdadına yetimişizdir umarım)
paylaşımın için teşekkür ederim kardeşim yalnız benim beceriksizliğimden kaynalanıyor olsa gerek ben yine indiremedim... Bu linkten nasıl indireceğimi tarif edersen çok memnun olurum... TEŞEKKÜRLER....
senin sucun yok semih File doesn't exist (deleted by Admin-Panel or wrong ID). yani linkler ölmüş gardaş
linkler yenilenmicek mi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin