8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: haddecilik

Junior Member akineker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

haddecilik

Arkadaşlar merhaba sitenize üyeyim fakat ben herhangi bir dalda mühendis felan değilim eğer bu, bu siteye üye olmam için engelse (yönetici arkadaşlardan ricam üyeliğime son verilmesi. Fakat yanlış anlaşılmasın kızgınlığımdan değil bu yazdıklarım sadece formunuzun böyle bi kuralı varsa o kuralın ihlali söz konusu olmasın diye yoksa bende bilgilerden faydalnma konusunda son derece memnunum. ve ayrıca emeğinize sağlık.) asıl konuya döneyim ben profil üreten bi haddanede (I profil-U profil ve köşebent) posta başı olarak çalışmaktayım. Çalıştığım sektör konusunda geniş kapsamlı bilgi araştırması içerisindeyim ama henüz böyle kapsamlı bir bilgiye sahip değilim. İçinizde bana bu konuda bilgi verecek bir arkadaşımız varsa veya bu konularda bilgi veren site veya siteler varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum. Sonsuz sevgi ve saygılarımla

Senior Member emrecm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    47
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: haddecilik

Hoşgeldin ark'ım aramıza..mühendis olmak gibi bir zorunluluk yok..dilediğin gibi paylaşımlardan faydalanabilirsin..Sİteyi biraz araştır..Aradığın konuyla ilgili döküman belki vardır..Konuda bilgili arkadaşlar yardımcı olacaktır..Bende bakarım bu konuda bir döküman bulursam paylaşırım..Kolay Gelsin..

Junior Member akineker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    1
    Tecrübe Puanı
    0

Tşkr. emrecm önerilerinizi dikkate alıp tekrar araştıracağım. Ayrıca Fenerbahçe harika

Senior Member emrecm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    47
    Tecrübe Puanı
    0

Ben teşekkür ederim...Forever FENER (hh)

Junior Member qoatbeard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı akineker Nickli Üyeden Alıntı
    Arkadaşlar merhaba sitenize üyeyim fakat ben herhangi bir dalda mühendis felan değilim eğer bu, bu siteye üye olmam için engelse (yönetici arkadaşlardan ricam üyeliğime son verilmesi. Fakat yanlış anlaşılmasın kızgınlığımdan değil bu yazdıklarım sadece formunuzun böyle bi kuralı varsa o kuralın ihlali söz konusu olmasın diye yoksa bende bilgilerden faydalnma konusunda son derece memnunum. ve ayrıca emeğinize sağlık.) asıl konuya döneyim ben profil üreten bi haddanede (I profil-U profil ve köşebent) posta başı olarak çalışmaktayım. Çalıştığım sektör konusunda geniş kapsamlı bilgi araştırması içerisindeyim ama henüz böyle kapsamlı bir bilgiye sahip değilim. İçinizde bana bu konuda bilgi verecek bir arkadaşımız varsa veya bu konularda bilgi veren site veya siteler varsa benimle paylaşırsanız memnun olurum. Sonsuz sevgi ve saygılarımla
    Çalıştığı iş hakkında araştırmalar yapıp sürekli gelişmeye çalışan insanları seviyorum.

Junior Member gunduzucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

MERHABA ARKADAŞIM BEN HADDANE MAKİNALARI İMALATI YAPAN BİR FİRMADA ÇALIŞIYORUM.
    YARDIMCI OLABİLİRSEM SEVİNİRİM.

Junior Member gunduzucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

FAKAT SENDE BANA BİRAZ YARDIMCI OLMALISIN ÇÜNKÜ BEN PLASTİK ENJEKSİYON KALIPLARI TASARIMIYLA BAŞLADIM MAKİNACILIĞA.SOLİDWORKS-AUTOCAD-MASTERCAM PROGRAMLARINI İYİ DERECEDE BİLİRİM.AMA KALIP TASARIMINDAN SOĞUDUM ŞİMDİ BU DALDA UZMANLAŞMAYA ÇALIŞIYORUM. SLİTLER,HADDE AYAKLARI,ŞANZUMAN, VE GENEL OLARAK KASALARIN TASARIMINI YAPIP CNCLER,AZDIRMA,BORVERK,TORNA GİBİ MAKİNALADA ÜRETİMİ YAPIYORUZ.AMA ÇALIŞMA PRENSİPLERİ TASARIM DEĞİŞİKLİKLERİ İÇİN GEREKLİ.BU KONUDA EKSİKLİKLERİM VAR KARŞILKLI YARDIMLAŞABİLİRİZ BELKİ.

Junior Member müco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar haddeleme kademeleri ile ilgili bilgi lazım bana yardımcı olurssanız sevinirim çok acil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin