arkadaşlar bana ortorombik hacimsel kafesle ilgili bilgi veya görsel bi takım döküman lazım,yardımlarınız için teşekkurler
arkadaşlar bana ortorombik hacimsel kafesle ilgili bilgi veya görsel bi takım döküman lazım,yardımlarınız için teşekkurler
Hegzagonal Paket tipini kastediyorsan ben de bir seyler var. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] adresinden indirmistim.
SANRIM HEGZAGONAL CLOSED PACKET TEN BAHSEDIYOSUN ONUNLA ILGILI SANA ORNEK OLARAK MG VE ZN ELEMENTELERINI SOYLEYEBILIRIM TOPLAM 6 ATOM ICERMEKTEDIR VE DOLULUK ORANI 0.74 ATOM/BIRIM HUCRE A1=A2=A3=2r ve C=3.266r malzemenın cekme mukavemetının daha fazla olması ıcın A duzlemlerının cekme duzlemıne paralel olması tercıh edılır umarım azda olsa yardımcı olabılmısımdır
bılgıdım kadarıyla anlatmaya calısayım.
bır kup dusunuyosun bu kup'un kenarları bırbırınden farklı olcu olarak. yanı A-B-C kenarları bırbırıne esıt degıl. acı olarak
"alfa"= "beta"="gama"= 90 derece.
hacımsel olarak dersen aynı hacım merkezlı kubık sıstem gıbı dusuneceksın. atom sayısı 2 dır. bır bırım hucrede tabıkı
Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!!
arkadaşlar aslında benm imalatla ilgili bi sorum var ama hemen yanıtlanmasını istiyorum!Baktım başlığa cevaplar atılmş buraya yazym dedim. Yarına teslim etmem gereken çelik mobilya imalatı ödevim var. nasıldır prosesler? bilgi verebilirseniz süper olur!yada işime yarayacak kaynak biliyorsanız??
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin