arkadaşlar elektrik le alakalı staj defteri lazım çok acil yardıma ihtiyacım ....yardımlarınızı bekliyorum
arkadaşlar elektrik le alakalı staj defteri lazım çok acil yardıma ihtiyacım ....yardımlarınızı bekliyorum
ARKADAŞLAR BİZ TEKNİK RESİM ÖĞRENCİSİYİZ STAJ DOSYASI İÇİN RESİM BULAMIYORUZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİZ
Ne resmi lazım arkadaşım
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
slm arkadaşlar
bana makine staj defteri lazım ısı sistemleri ile ilgili
alakanıza teşekkürlr şimdiden
arkadaşlar ben atölye stajımı silah ve tüfek üreten bir firmada yapıyorum ama silahlarla aram pek iyi değil . Daha önce böyle bir yerde staj yapan varsa bana staj defteri konusunda yardımcı olabilir mi?
arkadaşlar bana genel atölye örnek staj defteri lazım jant imalatı yapan bir fabrikayla ilgili,elinizde varsa lütfen benle paylaşabilirmisiniz?
arkadaşlar 3.sınıf sonu staj yapıyorum otomotiv fabrikasında staj defteri varsa elinizde paylaşırsanız sevinirim teşekkürler..
arkadaslar bana makına muhendıslığı talaşlı ımalat ve dokum staj defterı lazm yardınlarınızı beklıorm
merhaba arkadaşlar bende belediyede yapıyorum stajımı ve staj defteri doldurmayla ilgili birşey bilmiyorum.. yardımcı olursanız çok mutlu olurm
makina mühendisliği öğrencisiyim.. =))
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin