makina mühendisliği öğrencisiyim.. belediyede atölye stajı yapıyorum.. staj defteri doldurma konusunda bilgim yok,örnek staj defteri gönderirseniz çok memnun olurum..
makina mühendisliği öğrencisiyim.. belediyede atölye stajı yapıyorum.. staj defteri doldurma konusunda bilgim yok,örnek staj defteri gönderirseniz çok memnun olurum..
bana elektrik elektronik lazım otomasyoncuda yapıyorum
ben suptek yağ keçeleri fabrikasında staj yapıyorum,atölye staj defter örneği lazım yardımcı olursanız sevinirim...
bana gıda staj defteri lazım makarna üzerine lütfen yardım edin örnek olarak bakmam lazım
Ardaşlar bana acil -ısıl ve mekanik sistem staj defteri- lazım. mümkünse TEMSA'da yapılmış olursa sevinirim acil.
arkadaşlar eskişehirde entil dökümde staj yapan arkadaşlar varsa bana acil staj defteri örneği lazım şimdiden çok teşekkürler
mrb arkadaşlar bana fabrika organizasyonu staj defteri lazım yardımcı olsanız memnun olurum
slm arkadslar ben alper 2 yıllık myo okuyorm ikinci sınıfa gectim 1 ay staj yaptım elektrikci yanında ama her gün aynı şeyleri yaptık acil staj dosyası gerekiyo bana yardımcı olurmusunuz lütfen şimdiden teşekkürler... :--
ARKADAŞLAR ÇİMENTYO FABRİKASI STAJ ÖRNEĞİ VAR MI ACİL LAZIM TSK...
Ardaşlar bana acil -ısıl ve mekanik sistem staj defteri- lazımm en acilinden yardım edermisiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin