Bölüm nedir?ceo34 Nickli Üyeden Alıntı
Bölüm nedir?ceo34 Nickli Üyeden Alıntı
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
tesekkurler arkadaslar ben reci adana makınadan
arkadaslar bılıyorum yenıyım ama bu sene mezun olacam bana acılen inşaat makınalrında cad de staj defterı lazım yapan veya bılgısı olan varsa...
çok ama çok acil kuru proses çimento üretim akış şemasına ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim
olurbarracudaa Nickli Üyeden Alıntı
Selam arkadaşlarım sevgili dostlarım BEn otomotiv bölümünde okumaktayım 2 senelik bi üniv bu sene bitircem allahın izniyle sona yaklaştım fakat stajıda tamamlamam gerekiyo bi reno fabrikasında staja başladım ama bşey öğretmiolar orda sadece imza kaşe basarım diolar naylondan staj yapıcam yani aranızda stajını tamamlayan otomotiv öğrencisi varsa onun Staj defterindekileri yazıp bitirmek istiyorum lütfen yardımcı olun bana arkadaşlar Bana yardımcı olan arkadaşa İstanbuldaysa eğer yemekte ısmarlarım 30 iş günü lazım bana ilgilenenlerin DİKKATİNE !!!!!!
arkadaşlar abkant pres üreten bir fabrikada staj yapyorum.abkant presler hakkında geniş bi dökümana sahip olan arkadaslar varsa paylasaabilirmisiniz.çok ihtiyacım var buna...
arkadaslar acılen genel atolye staj defteri ornegi bulmam gerekıyo.banada yardımcı olursanız sızlere dua ederim.şimdıden tesekurler
forumda atölye staj defteri olması lazım...forumda arat..bulamazsan ben upload ediyim artık
fabrika organizasyon staj defteri olan varmı ???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin