merhaba arkadaşlar ben stajımı çöp arabaları akut kurtarma arçları gbi arabaların kasa ksımlarını üreten bir firmada ypyrm.staj defteri konusnda yardmcı olrsnz sevnrm
merhaba arkadaşlar ben stajımı çöp arabaları akut kurtarma arçları gbi arabaların kasa ksımlarını üreten bir firmada ypyrm.staj defteri konusnda yardmcı olrsnz sevnrm
kalorifer kazan fabrikasında yapılmış staj defteri mevcutmu acaba....şimdiden teşekkürler
Mermer Ocağı İle aLakalı Staj notum var ama nasıl geçircem deftere bi türlü anlamadım yav hepsini ben kendim yazdımm fakat deftere geçirmek biraz zor oluyo nasıl yapacam :S
Arkadaşlar çevre mühendisliği büro stajı için örnek staj defteri lazım yardımcı olabilir misiniz?
arkadaslar bır çok rapid linkinde bu dosya mevcut değil diyor. zahmet olmazsa tekrar yineleyebilirmisiniz.
arkadaşlar çokk acill mamul montaj ve konstrüksüyon staj defteri örneği lazım yardımcı olabilir misiniz ???
boru uretımıyle ılgılı ısletme sataj defterı ornegı lazım yardımcı olursan sevınırım
.....
teşekkürler arkdaşlar
abi neden bir tane bile staj defteri bulamadım? bütün linkler patlak bi sebebi var mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin