[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Edit: KaRTaL
Arkadaşlar, siz ihtiyacınız olan staj defterini yazın ben bulup koyarım
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Edit: KaRTaL
Arkadaşlar, siz ihtiyacınız olan staj defterini yazın ben bulup koyarım
Herşey Gönlünce Olsun...
sLm elektronik haberleşme staj defteri lazım yardımcı olursan sevinirim (30 iş günü)
kardesler cok acılen ınsaat buro stajı dosyasını bulmam lazım.bana yardımcı olursanız sevınırım.sımdıden tskler
Valla bir büro stajı buldum ödev sitesinden ama insaat için mi bilmiyorum bi bak belki yararlanırsın dosya ekte
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
arkadaşım ben makina mühendisiyim...atölye staj defteri lazım acil...teknik resim içeren olursa çok sevinirim.. acil lazım.. şimdiden teşekkürler..
Staj defteri konusuna ekledim kendi staj defterimi,
Oradan indirebilirsin Ahmet EFE diye arama yap
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
Ben de ekledim birkaç staj defteri.staj defteri diye aratırsan çıkar galiba...
"Sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet...<br />Gün gelir, terk edebilir en sevdiklerini bile...<br />Bir tek yalnızlığımız, ömür boyu yalnız bırakmaz bizi...<br />O yüzden bence aşk. tek kişiliktir..."
arkadaşlar herkese stajları hakkıyla yapmasını öneririm.
Hem aldığınız eğitimi nasıl kullanacağınızı öğreniyorsunuz hem tecrübeli mühendislerden yeni şeyler öğreniyorsunuz hem de mezun olup yeni mühendis olarak iş hayatına atılınca cv'nize yazacak referanslara sahip oluyorsunuz.
Kimse internetten indiği defterin çıktısını alıp imza için önüne getiren kişiye iyi referans vermez benden söylemesi.
arkadaşlar yazılan belgeleri nasıl indiriyoruz. bende inmiyor acaba internette bir sorun mu var
bana da dokumhane stj defteri lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin