Merhaba arkadaşlar bana şu linkteki staj defteri lazım ama site paralı yardımcı olursanız çok büyük makbule geçer
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Federal A.Ş. Döküm staj defteri.
Merhaba arkadaşlar bana şu linkteki staj defteri lazım ama site paralı yardımcı olursanız çok büyük makbule geçer
Federal A.Ş. Döküm staj defteri.
selam bana malzemelere uygulanan mekanik testler ile ilgili staj defteri lazım yardımcı olursanız sevinirim.
Ben yeni üye oldum buraya bana atolye staj defteri lazım yardım ede bilirmisiniz acaba???![]()
![]()
![]()
İmal usulleri staj dosyası
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
ARKADASLARR ACIL İNSAAT STAJ DEFTERİ örnegine ihtiyacım var hıc bııfıkrım yoq ne olur bana yardımcı olunn yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkur ederım
Arkadaşlar benim İklimlendirme ve Soğutma Bölümü Staj Dosyası Örneğine İhtiyacım var. stajımı demirdöküm yetkili servisinde yapmaktayım. ama dosyama ne yazacağım hakkında bilgim yom. bazıları her gün bir işi şema çizerek o işi anlatacaksın diyor. internette baktığım bazı dosyalarda ise kişi edebiyat defteri yazmış dersin. nasıl bir yol izlemem gerekli yardımcı olurmusunuz.a
makina mühendisliği öğrencisiyim.. belediyede atölye stajı yapıyorum.. staj defteri doldurma konusunda bilgim yok,örnek staj defteri gönderirseniz çok memnun olurum..
bana da atölye staj defteri lazım ama kitap bilgisi değil daha çok uygulama üzerine elinde olan varsa süper olur
inşaat makinaları üretimi yapan bi yerde(pi makina) atölye stajı yaptım elinde bunula ilgili örnek olan varsa gönderebilir mi?
bulursan banada yollar mısın? bende içmimarlık öğrencisiyim banada hem büro hemde şantiye stajı lazım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin