arkadaşlar renault la yapılmış 40 günlük bir staj defteri lazım ilgilenirseniz çok memnun olurum.
arkadaşlar renault la yapılmış 40 günlük bir staj defteri lazım ilgilenirseniz çok memnun olurum.
kardes renault yok ama proton arabasının yapılmıs ahzır staj dosyası var ona bak
BOZUKOGLU
bytalat staj defterini buldunmu banada lazım cevap yazrsan sevinirim
arkadaşalr ebnde cok aradım staj defteri ama bulamadım en sonunda kendı yaptıgım staj raporlarını koydum hepsı var ama sadece klıma raporları eksık oakdar
BOZUKOGLU
garip banada renault staj defteri lazım mesaj atarsan sevinirim.by
kardes nerden bulayım sana renault staj defterını bende oklulun bıtmesı için staj raporları yaptım ve ben ınternette bulamadıgım ıcın buraya koydum ben bualamadım ama baskaları bulsun ısını gorsun dıyee
BOZUKOGLU
Armut piş,,ağzıma düş diyor bazıları...biraz da benim faydam dokunsun diyen yok ???...saolGARİP Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslar bakım kitaplari var ordan rahatlikla raporlarinizi yazarsiniz internette bulmak zor belkide ilk ben koydum cunku cok aradim eger kendiniz yazarsaniz bizimle paylasirsaniz sevinirim
BOZUKOGLU
evet dediğin gibi..zannedersem ilk bu dosya...bende bulamadım çünküotomotivciler pek paylaşımcı değil galiba,,sözüm meclisten dışarı :
herkese bu site için teşekkür ediyorum ama linki bulamadım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin