Çok teşekkür ederim. Çok güzel dökümanlar.
Çok teşekkür ederim. Çok güzel dökümanlar.
Elinize Saglik. Bende 1 haftaya Pro Engineer W.F 4-0 ile ilgili bir Final Project hazirlicam, Konu hakkinda henuz net bir bilgim yok. Acikcasi kararsizim. Herhangi bir sekli manufacturingle yapip analizmi etsen, yoksa assembly yapip mekanizmami versem. Bu konu hakkinda fikirleri olan varsa beyan ederlerse sevinirim. Ayrica Olculu dokuman lazim bana bunlari cizmem icin, en buyuk ihtiyacimda bu zaten )
TESEKKURLER
ufak aksakliklarda olsa hallettim final projesini....ErdeMM Nickli Üyeden Alıntı
iyi seyirler...
emeğine sağlık
kardeş pro ya yeni başladım normal de solid kullanıyorum ama elimde wildferd 3 var crack bozuk hatası veriyo bi türlü çalışmadı ne yapacağım kafam karıştı eyice. elinde crack olan varsa göndere blir mi XXXXXX adresine de göndere bbilir tşk simdiden
Forum iletilerinde e-posta adresi vermek yasaktır. İsteğini özel mesaj yoluyla bildirebilirsin.
teşekkür
Teşşekkürler güzel paylaşım
KaRTaL Nickli Üyeden Alıntı
Merhabalar Arkadaslar internetten Pro/Engineer Wildfire 4.0 Trial versionu indirdim ama bu dosyalari acmaya kalktigimda version hatasi ile karsilasiyorum acamiyorum neden olabilir acaba.
Hersey icin Tesekkür ederim
Cetin Sirek
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin