Araç üstü hidrolik mobil vinç isteyen arkadaşlar bana mail adreslerinizi yollarsanız sizlere kendi yapmış olduğum projeyi hesaplama ve autocad çizimleriyle beraber gönderebilirim
Araç üstü hidrolik mobil vinç isteyen arkadaşlar bana mail adreslerinizi yollarsanız sizlere kendi yapmış olduğum projeyi hesaplama ve autocad çizimleriyle beraber gönderebilirim
ya arkadaşım cok makbule gececektı benımde bir ödev konumdu araç üstü hidrolik vinç tasarımı yapmam gerekıyor senın yapmış olduğun tasarımı görmek isterim atarsan sevivirim
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
saygılarımla
teşekkür ederim
bana da yollayabilirseniz eğer çok memnun olurum
teşekkürler
bana da atarsan sevinirim [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
banada atarsanım proje ödevim var gerçekten çok yardımcı olur [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Yardımcı olursan çok sevaba girersin çok ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim...
bu konu ne zamnın bılmıyorum ama bana da gonderırmısın [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
banada gönderirsen allah razı olsun [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
kardeş banada atarsan memnun olurum. Eyvallah. [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin