[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
proje içerisinde 40 tonluk vincin butun hesaplamari ve autocad çizimleri mevcuttur. internet ortaminda bulunabilecek en iyi vinç projesi.
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
proje içerisinde 40 tonluk vincin butun hesaplamari ve autocad çizimleri mevcuttur. internet ortaminda bulunabilecek en iyi vinç projesi.
Beni Öldürmeyen Acı Güçlendirir...
bunu ben de indiriyim bari.işe yarar...
"Sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet...<br />Gün gelir, terk edebilir en sevdiklerini bile...<br />Bir tek yalnızlığımız, ömür boyu yalnız bırakmaz bizi...<br />O yüzden bence aşk. tek kişiliktir..."
eyvallah
sağol arkadaşım
saol kardeş.......
TŞK
hocam emeeğine sağlık yalnız bişey sorabilirmiyim.
Hesaplar kısımda örneğin Şekil1 diyor ama şekil yok ve diğer şekiller onun düzeltilmiş hali çok güzel olurdu eğer ilgilenirseniz çok sevinirim .
Teşşekürler
evet arkadaşım şekiller tam olarak çıkmamış. sekiz palangalı sistem resimlerini çeşitli transport kitaplarından bulabilirsin. projedeki resimlerde bu tip kitaplardan alınmış sadece palanga sistemini gistermek amacıyla projeye eklenmiştir. İTÜ'nin transport teknikleri kaynaklarından bu projede kullanılmış resimleri ve konu anlatımını en iyi şekilde takip edebilirsin. sitede İTÜ transport teknikleri olarak arama yaparsan bu kaynakları bulabilirsin olmazsa ben upload ederim.
Beni Öldürmeyen Acı Güçlendirir...
teşekkürler kardeş eline sağlık...
hocam vincin tam montaj hali yok onuda yollarsan sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin