arkadaşım bu projenin tam montaj resmi elimde yok ama eğer işine yarar sa ben sana portal bir vincin montaj resmini göndereyim
arkadaşım bu projenin tam montaj resmi elimde yok ama eğer işine yarar sa ben sana portal bir vincin montaj resmini göndereyim
Beni Öldürmeyen Acı Güçlendirir...
teşekkürler ii paylaşımın için
slm iyi günler ben 40 tonluk cizimi zi acamıyorum??
açmıyorum?? rar dosyasından mı çıkaramıyorsun yoksa Autocad çizimlerimi açamıyorsun. Autocad leri açamıyorsan bu dosyalar Autocad2004 sürümlü. eğer rar dan çıkramıyorsan winrar veya winzip kurmalısın.aysegul Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim cook sagol teşekkür ederimde bişey sorcam.neyi nerden seçtiğinide gönderebilirmisin.benim proje 50 tonluk olduğu için bazı değerler değişecek..ilgilenirsen sevinirim.şimdiden sağol..
kardeşim bide neyi nerden seçtiğini gönderirsen cok svincem..benim proje 50 tonluk olduğu için bazı değerler değisiyoo..
şimdiden cok sağoll...
hocam parçaların 3 boyutlu çizimleri yokmu _?_?_?_ varsa bi upload edersen sevinirim
arkadaşlar elimde 3D modellemesi yok. fakat arkadaşım bitirme ödevini bu proje üzerine aldı en erken 1 ay içerisinde 3D modellemelerini atabilirim.
Arkadaşım çok güzel bir proje hazırlamışsınız elinize sağlık. Benimde ilgilendiğim konu olduğu için inceleme fırsatı buldum. Hesaplamalar adı altındaki dokumanda seçilen parçalar, hesaplamaları ile beraber verilmiş. Fakat bu dokumanın içerisinde resim veya şekiller olması gerektiği kanısındayım. AutoCad çizimleri ile söz konusu resim-şekiller arasında baglantı kurmaya çalıştım. Birkaç çizim ile, dokumanda bahsedilen şekiller birbirini tutuyor. Diğerlerinin arasında bir bağlantı kuramadım. Bu konuda bana yardımcı olursan sevinirim.
gerçekten çok güzel bir paylaşım benimde bitirme projem bunun için çok teşekkür ederim
birde diğer arkadaşlerın belirttiği gibi 3D modellemesini,montaj resmini ve hesaplamalardaki resimleri temin edersen gerçekten çok sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin