Dostum paylaşım için teşekkürler. Uğraşmışsın çizmişsin. Ama ölçülerinde büyük oranda yanlışlık var. Katı Model halini çiziyordum ölçülerinde ve çiziminde büyük hatalr var. İndirecek ardaşlara uyarı.
Dostum paylaşım için teşekkürler. Uğraşmışsın çizmişsin. Ama ölçülerinde büyük oranda yanlışlık var. Katı Model halini çiziyordum ölçülerinde ve çiziminde büyük hatalr var. İndirecek ardaşlara uyarı.
öncelikle bu hizmeti bize sunduğunuz için sonsuz teşekkür ederim.benim sorum şöyle:köprülü ve pergel vinç imalatı için mukavemet hesabı,malzeme seçimi ve formüllerini nasıl temin edebilirim.yardımınız için teşekkürler ediyorum.
iyi günler hocam bu autocad sayfasını metrik veya inç olarak nasıl ayarlanır?teşekkürler...
bir makina elemanları kitabından gerekli tablolara ve formüllere, kullanım yöntemlerine bakarsan bu projeyi kendi projene uyarlayabilirsin...bayram0642 Nickli Üyeden Alıntı
hocam bunun sonlu elemanlar methodu ile ansys ile analizi yapılmışıvarmı sizde
bana 3 tonluk lazım ama portatif. yani atölye içerisin de gezdirebileceğim ve dışarı çıkarabileceğim.nasıl bi şey işimi görür.
slm dosyayı nasıl indirecez..
allah razı olsun senden
allah razı olsun
arkadaşlar bana kamyon üstü vinç projesi gerekli
gönderirseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin