adam satıo anlasanıza ya.paran varsa yardım eder yoksa simdiye kadar coktan upload etmıstı buraya
adam satıo anlasanıza ya.paran varsa yardım eder yoksa simdiye kadar coktan upload etmıstı buraya
kağızmanlı sakn ol belkı alıcısıyım bu proje pazarlık payı ıle alablrm
Merhaba arkadaşlar bana gezer kö[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
yav adam siteyi resmen pazarlama amacı ile kullanıyor yav
arkadaş isteyen alır onca yıllık emeği boşamı vereyim
İyi günler erecekli.Bu programlar hakkında bana [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] adresime detaylı bilgi yollayabilrmisin.Bu hesaplar neye göre yapılıyor?Herhangi bir norm uygulanıyor mu?Cevabınızı e-posta adresime bekliyorum
arkadaslar ornek bi roje atamazmsnz lutfen rica ediyorumm... bilgiyi paylasalm ...
Bende proğram var .. ama proje yok .. bende satın aldım .. bi arkadaşımdan
Bana ulaşırsanız .. size bu proje hakkında yerdımcı olacak arkadaşıma yönlendire bilirim .. arkadaş bu iştede çalışmış bir makina mühendisi
arkadaşlar bina içi çift kiriş tek kiriş monoray ayrıca portal (gezer) saha vinçleri 1 tondan 100 tona kadar projelerine ihtiyacınız varsa irtibata geçebilirsiniz yada vinç özelliklerini veriniz hemen dizayn edip projelendirelim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin