arkadaşlar makaslı personel taşıyıcısının projesi lazım herhangi bir şekilde yardım ederseniz sevinirim
arkadaşlar makaslı personel taşıyıcısının projesi lazım herhangi bir şekilde yardım ederseniz sevinirim
DAÜ-BLACKROCK
arkadaşlar aynı şekilde benimde makaslı platform tasarımı ile ilgili bilgilere ihtiyacım var ,yardımcı olursanız sevinirim.
benimde ihtiyacım var nasıl bulucaz bunun çözümünü adres ornekmusqhotmail.com
bu kitabı tekrar upload yapabilirmisiniz acil ihtiyacım var.
şimdiden teşekkürler
kolay gelsin
aynen bana da lazım makaslı plaform teknik resimi acilenn yardımlarınızı beklıomm sımdıden tsk ler
arkadaşlar aynen banada lazımm bulan varsa yardımcı olsun ....
banada laziim![]()
Arkadaşlar bana da hidrolik makaslı platform projesi lazım. Yardımlarınızı gerçekten karşılıksız bırakmam. Yardımcı olursanız inanılmaz derecede beni rahatlatmış olursanız. Statik dersini geçip geçmemem buna bağlı :-\ Elimde 6.5GB'lık Mühendislik arşivi var cömertçe herşeyimi paylaşırım yeter ki derdime derman olun.
Arkadaşlar banada lazım, rica ediyorum. Banada yardımcı olun. Elinde olan varsa [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] adresiyle iletişime geçsin
banada lazım beylerbu kadar makaslı platform projesi bekleyen insanı sevindirmenin sevabını düşünemiyorum 8)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin