Staj defterlerinden biri imalat stajı diğeri ise ısı ve iş makinaları stajı.faydalı olacağına inanıyorum,iyi çalışmalar..
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Staj defterlerinden biri imalat stajı diğeri ise ısı ve iş makinaları stajı.faydalı olacağına inanıyorum,iyi çalışmalar..
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
"Sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet...<br />Gün gelir, terk edebilir en sevdiklerini bile...<br />Bir tek yalnızlığımız, ömür boyu yalnız bırakmaz bizi...<br />O yüzden bence aşk. tek kişiliktir..."
olumm benim staj defteriminn ne işi war ordaa
Kardeşim hayır kazandın sayemde.nolacak yaw![]()
"Sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet...<br />Gün gelir, terk edebilir en sevdiklerini bile...<br />Bir tek yalnızlığımız, ömür boyu yalnız bırakmaz bizi...<br />O yüzden bence aşk. tek kişiliktir..."
hanii nerde ben bişey göremiomm![]()
evde gösteririm ben sana![]()
süper bea dagıtın staj defterlerini..burada parasız ...paylaşım önemli....insaniyet için..emrah çalmadın şafaktan dimi
![]()
yok dostum o kendi rızasıyla verdi![]()
yokk benn kimseyee kendii rızamla vermedimm..sadece emraha yardımcı olmasıı açısından verdim ama emrahh bütün millete dağıtmış bire yaa..
ee böyle olunca herkes bizim ile paylaşım yapıyor...durmak yok yola devam:P
emrah benim staj raporlarını veriyim yardımcı olsun sana sonra ne yapacagını biliyon zaten:.....![]()
iyi olur Orkun.rafta durup küfleneceğine bir işe yarasın dosyalar.Bizden sonra gelen nesil yararlansın diye...![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin