Arkadaşlar aranızda Sütunlu Matkap Projesi hususunda dökümana sahip olan varsa ve bunları paylaşabilirse çok sevinirim. Yeni üye olduğum için bu konunun nerede açılacağını bilmediğimden dolayı buraya yazıyorum.İlginize şimdiden teşekkür ederim..
Arkadaşlar aranızda Sütunlu Matkap Projesi hususunda dökümana sahip olan varsa ve bunları paylaşabilirse çok sevinirim. Yeni üye olduğum için bu konunun nerede açılacağını bilmediğimden dolayı buraya yazıyorum.İlginize şimdiden teşekkür ederim..
aslında okuduğun üniversitenin bulunduğu makina mühendisleri odasına sorarsan mutlaka benzeri konuda bir proje vardır, oradan alıp fotokobi çektirirsin, sonra da hangi hesaplamalar kullanıldıysa kendi projendeki değerlere göre o hesaplamaları değiştirirsin, bilgisayarda kaydettiğin kendi projeni de pdf e-book olarak burada paylaşırsın, ok? (biz zamanında hep öyle yaptık, sende yap)the_shake Nickli Üyeden Alıntı
hadi yine sırf projen var diye, sana CounterSAN firmasında Sütunlu Matkap Tezgahları konusunda yapılmış bir araştırma ödevini veriyorum;
Countersan Sütunlu Matkap Tezgahları
indir:
tekrar upload edilmek üzere linkler kaldırılmıştır.
Yardımın, gönderdiğin dosya ve önerilerin için teşekkür ederim codersexyguy.Projede bilirsin örnek bir proje olduğu vakit işleri hızlandırmak ve kolayca yapmak mümkün oluyor.Araştırma ödevine baktım buna yakın bilgilere arkadaşımla bazı fabrika kataloglarından ulaştık hani ne yalan söyleyelim işin daha kolay olması derdindeyiz zira yalnızca başımızda o dert yok(öğrencilik işte :P ).İlgin için çok teşekkür ederim odaya sormamıştık bir araştıralım bulabilirsek iyi olur gerçektende..Projeyi sonlandırdıktan sonra buraya pdf olarak atarım yani paylaşıma açarım..hoş kal..
merhaba
@codersexyguy
dosya bulunamadı diyor tekrar yüklermisin acaba
yada eline olab başkası yardımcı olursa sevinirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin