Arkadaşlar lütfen yardım edin son 1 hafta.. ESNEK İMALAT SİSTEMLERİ hakkındaki herseyi bekliyorum.yardımlarınız için saolun.
Arkadaşlar lütfen yardım edin son 1 hafta.. ESNEK İMALAT SİSTEMLERİ hakkındaki herseyi bekliyorum.yardımlarınız için saolun.
Arkadaşlar basınçlı kap imalatı yapıyorum..İmalatı gerçekleştirdik ancak teorik bilgi olarak hiç bişi bulunmuyor nette.. Elinde kaynak olan ya da beni bir kaynağa yönlendirebilecek birileri varsa yardımlarınızı bekliyorum.. 1 haftam var..Yardımlarınızı bekliyorum..
s.a arkadşlar ben otomotiv1. sınıf ögrencisiyım otomotiv sektorunde çıgır açacak bı projem var ama yeterlı bılgıye sahip olmadıgım için başlayamıyorum yardım edın buluşalım beraber yapalım.acele cevaplar beklıyorum sadece 7 gununuz var .herkeze başarılar.
sonlu elemanlar isteği olan arkadaş bence bir kafes sistemi çatı sistemini ansys programında mukavemet analizleri yapabilirsin dene kolaydır
merhaba arkdaşlar.dönemlik proje olarak 20 mm delme kapasiteli matkap tasarımı aldım..ilk etapta hesaplarının yapılması gerekiyor.bu konuda örneklere ihtiyacım var elinde olan varsa paylaşabilir mi? şimdiden sağolun
selam arkadaşlar çokkkkkkkk acillllllllllllll maden asansör projesi lazım !!!!!!!
yardımcı olursanız çok sevinirim.
şimdiden teşekkürler.
slm arkadaslar bana rediktör projesine ihtiyacım var
slm villa iş yeri gibi yerlere ait klima proje örnegi gerekli yardım edebilirmisiniz
selam arkadaşlar makine 1.sınıf öğrencisiyim iki dişli carkın hesabı ve projesi ödevim var giriş dev. say 2400 çıkış dev.say 250 güç kw 6 yardımcı olursanız sevinirim her hangi bir bilgim yok ne olur yardım edin arkadaşlar şimdiden teşekkur ediyorum yardımlarınız icin...
bende proje alıyorum bu dönem. konum basınçlı döküm kalıpları. ingilizce kaynak buldum ama ingilizcen iyi olmadığı için çevirmem zor oluyor. yardımcı olurmusunuz lütfennn...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin