Arkadaşlar bana bir araba motorunu oluşturan tüm parçaların teknık resım çizimleri lazım ölçülü solıtte çizmek ıstıyorum şimdiiden teşekkurler (elınızde ne varsa verın )
Arkadaşlar bana bir araba motorunu oluşturan tüm parçaların teknık resım çizimleri lazım ölçülü solıtte çizmek ıstıyorum şimdiiden teşekkurler (elınızde ne varsa verın )
Arkadaşlar hepinize iyi paylaşımlar diliyorum benim pek paylaşacağım bişeyim yok özür dilerim yeni katıldım yani bu camiyaya makine 1.sınıf öğrencisiyim tekniker statüsüne giriyor ama olsun bilgi bilgidir Allah şimdiden yapacağınız paylaşımları kabul ve bahtiyar eylesin iyi paylaşımlar teşekür ederim arkadaşlar.
valla o dediğini bulmak zor ya genede bakarım ben ama zor gibi!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
sa.bu solid works ne işe yarar kısaca bi anlatabilir misiniz?şimdiden teşekkür ederim
endüstrici
Arkadasım bı engıne cızımlerını tam olarak bulman neredeyse ımkansız ama bazı sıtelerde sadece part ları verıyo yada montaj kısmını sana sımulatıon olarak gosterıyor fakat sanmıyorum bırınde olsun engıne parcalarının cızımı varsa bende paylasımdan yararlanayım Eger gercekten sadece cızmek ıstıyorsan yanı senın bıtırme odewın yada bı projen deılse baska bısey cızmeye bak kolay gelsınn
http://www.zomoyun.com/
yardımcı olduğun için teşekkür ederim sadece hakkında bilgim olmasını istiyorum.
endüstrici
[Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] örnekleri bulabilirsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin