bu programı yükledim ama p...ch ve c...k işlemlerini yapamadm ...yardım ederseniz sevinirim.şimdiden sağolun
bu programı yükledim ama p...ch ve c...k işlemlerini yapamadm ...yardım ederseniz sevinirim.şimdiden sağolun
aslında makmuhemre arkadaşımız çok güzel izah etmiş işlemleri ancak nerde takıldığını tam olarak açıklarsan yardımcı olabileceğimizi sanıyorum..
ben p..ch işlemini gerçekleştiremedim sanırım çünkü çalıştır a regedit yazdığımda solidworks licence dosyasını bulamıyorum...
Arkadaşlar lütfen yardım solidi2006 kurdum tam açılırken bu hatyı veriyor kuramadım nasıl yapıcam 2 haftadır uğraşıyorum bitürlü yapamadım şimdiden teşekürler a problem was encountered accessing the proper securty device the device may be missing or have invalid information the appl,cation will be terminated immediately .
slm arkadasım ben solid 2008 in cam arıyorum nerede bulabilirim yardımcı olabilir misin????
arkadaş bu solidworks 2008 in içinde cosmosworks full yüllü mü?
;D
slm arkadaşlar ya benim sorunum bir arkadaşım solid 2008 indirmiş netde bende diz üsdü p.c me vista 32 bit'e yükledim partda herşey normal ama montaj sayfasına geçince prokram çizim yapmama izin vermiyor neden acaba yardımcı ola bilecek biri varsa burdan bana ulaşsın çok önemli benim için tşk ler
slm arkadaşım solidi yüklemişsin linkde vere bilirmişsin bende solid arıyorum bir tane buldum ama sorunlu çıkdı bir yardımcı olurmusun [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ] irtibata burdanda geçe biliriz yardımcı olursa çok sevinicem k.i.berhancin Nickli Üyeden Alıntı
slm ii akşamlar solid için yardımcı ola bilirim diye yazmışsınız benim sorunum vista 32 bit diz üstü p.c aldım 2008 yükledim ama montaj sayfasında çalışamıyorum sanırım cd de sorun vardı eksik birşeyler yüklendi sizde 2008 cd si varsa bana ulaşdıra bilme ihtimalin varmı acaba netden yayınlamış arkadaşlarımız ama indiriyorum sayfa boş çıkıyor k.i.b ilgin için tşk leralieker Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin