eyw kardesim cok saol indiriyorummm !...
eyw kardesim cok saol indiriyorummm !...
Büyük beyinliler Projelerle<br />Orta beyinliler olaylarla <br />Kücük beyinliler Kişilerle ugrasırlar.
çok trşekkürler
Arkadaşım saol sana kamyonla teşşekkür
Birader indirdim kurdum ancak çalışmıyo ben mi yanlış yapıyorum die uğraştım 1 hafta ama yok bunun içinde bişeler eksik ve araştırdım bu programın gerçeği 4GB üzerinde?
cok sacma bir site ve bu linkelr kırık1
linkler sağlam saçma site dediğin senin rapidshare... sanırım sende ahmaklık var!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
ben makina mekanik pnomatik hidrolik kaynak ustasıyım çizime çok meraklıyım onun için solid proğramını indirmek istiyorum yardımcı olurnusunuz
ustam nasıl bir sey dedin anlamadım.. mekanik pnomatik hidrolik karma karısık... ben muhendisim bunların anca birinde uzmanlık alanım olabilirim... bir seçim yapman lazım... hangisinde çizim kullanacaksın...
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
Linkler kırık kardeş
zaman aşımına uğradı herhalde.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin