arkadaşlar solidworks 2009 laptopuma kurmaya çalışıyorum vista 32 bit önceden kurmuştum ama şimdi kurarken
Unable to Find a resource DLL hatası veriyor acaba sorun nedendir sistemim yeterli...
arkadaşlar solidworks 2009 laptopuma kurmaya çalışıyorum vista 32 bit önceden kurmuştum ama şimdi kurarken
Unable to Find a resource DLL hatası veriyor acaba sorun nedendir sistemim yeterli...
Bendede vista 32 de hata veriyor program kendiliğinden kapanıyor sorunu çözen varsa bizi bilgilendirirse seviniriz.
işletim sisteminizin güvenlik duvarlarını kaldırın bide öyle deneyin
Büyük beyinliler Projelerle<br />Orta beyinliler olaylarla <br />Kücük beyinliler Kişilerle ugrasırlar.
MERHABA BENDE DE SU HATA VAR NEDEN ANLAMADIM LUTFEN YARDIM TOOLBOX AÇILMIYOR.[img][/img]
TOLBOX ERROR
nesne kapalı olduğundan işleme izin verilmez
Ben 2009 yüklerken your system has not been modified diyor install wizardta ve yüklemiyor sanırım ram veya ekran kartı yetersiz o zaman bu program için minimum sistem özellikleri nedir bilen arkadaş var mı?
bilgisayarının güncellemesi tam mı
eğer tam deilse güncellemelri al bide öyle dene arkadaşım
Güncelleme dediğin o normal windows güncellemeleriyse zaten hep otomatik yükletiyorum onun dışında framework ve sercive package 2 lazım olur dediler onuda yükledim solid için spesifik bi yama lazım mı acaba
beyler solid icin önce Microsoft'un sitesinden .netframework 3.0
ve Microsoft Visual C++ 2005 programlarını ücretsiz indirip kurun... baska sorun kalmayacaktır eger crackleme isleminde sorun yasmaazsanız! sistem bilgilerine gelince
Xp icin:
cpu 2.4 ghz
ram: 512 veya daha üstü
open gl destekleyecek ekran kartı en az!
hdd zaten az 5gb diyordu!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
Teşekkürler
rar dosyasını açtığımda hangisi kurulum dosyası çözemedim.yardımcı olacak biri varmı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin