Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası
    Senior Member [EXE]LANS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    112
    Tecrübe Puanı
    0

Ynt: solidworks 2009 kurulum sorunu

kurulumda rar dosyasını acınca sdlim dosyayı var onu tıklayınca kuruluma gececektir! şimdiden saol!
    Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!

Junior Member cabiri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

beyler solid icin önce Microsoft'un sitesinden .netframework 3.0
    ve Microsoft Visual C++ 2005 programlarını ücretsiz indirip kurun... baska sorun kalmayacaktır eger crackleme isleminde sorun yasmaazsanız! sistem bilgilerine gelince bu fikre katılıyorum kesin sonuç verdi.

Junior Member smartservet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

iyi günler aradaşlar benimde bilgisayarımda vista mevcut vistada ilk kurdum solid2009 u normal kullandım bi iki ay ,sonra açılmadı silip tekrar yükledim şimdi solidi açıyorum ama drawing assembly gibi seçenekler donuk çıkıyo karşıma, seçip içine giremiyorum bikaçkere denedim yüklemeyi yüklerken %95 i falan yükleniyor ama nedenini çözemedim yardım ederseniz sevinirim ))

Junior Member smartservet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar bir cevap yazarsanız sevinirim part assembly edrawing seçenekleri donuk çıkıyor seçemiyorum

Konular
    112
    Tecrübe Puanı
    0

bak kardesim o sekme donuk cıkıyorsa tekrar kurmayı denerken costumize bolumunden o dedin yeri dene kurmayı sonra sorun çözülecektir!
    Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!

Junior Member cavalry_18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konular
    0
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar ben solid works 2009 u indirdim yalnız ...sldim\sldim.exe yi çalıştırdığımda win32 uygulaması değil diye bir hata alıyorum nedeni ne olabilir. lütfen en kısa sürede yardımcı olun not (indirdiğim solid win32 uyumlu)

Konular
    112
    Tecrübe Puanı
    0

hata vermemesi lazım sanırım indirdiğin solidde bir hata olabilir gibi düşünüyorum!

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin

Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin