kurulumda rar dosyasını acınca sdlim dosyayı var onu tıklayınca kuruluma gececektir! şimdiden saol!
kurulumda rar dosyasını acınca sdlim dosyayı var onu tıklayınca kuruluma gececektir! şimdiden saol!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
beyler solid icin önce Microsoft'un sitesinden .netframework 3.0
ve Microsoft Visual C++ 2005 programlarını ücretsiz indirip kurun... baska sorun kalmayacaktır eger crackleme isleminde sorun yasmaazsanız! sistem bilgilerine gelince bu fikre katılıyorum kesin sonuç verdi.
iyi günler aradaşlar benimde bilgisayarımda vista mevcut vistada ilk kurdum solid2009 u normal kullandım bi iki ay ,sonra açılmadı silip tekrar yükledim şimdi solidi açıyorum ama drawing assembly gibi seçenekler donuk çıkıyo karşıma, seçip içine giremiyorum bikaçkere denedim yüklemeyi yüklerken %95 i falan yükleniyor ama nedenini çözemedim yardım ederseniz sevinirim ))
arkadaşlar bir cevap yazarsanız sevinirim part assembly edrawing seçenekleri donuk çıkıyor seçemiyorum
bak kardesim o sekme donuk cıkıyorsa tekrar kurmayı denerken costumize bolumunden o dedin yeri dene kurmayı sonra sorun çözülecektir!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
Merhaba arkadaşlar ben solid works 2009 u indirdim yalnız ...sldim\sldim.exe yi çalıştırdığımda win32 uygulaması değil diye bir hata alıyorum nedeni ne olabilir. lütfen en kısa sürede yardımcı olun not (indirdiğim solid win32 uyumlu)
hata vermemesi lazım sanırım indirdiğin solidde bir hata olabilir gibi düşünüyorum!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin