Arkadaşlar Çoğu kişi solidworks 2009 kurulumunda sıkıntı yaşamakta bilhassa crackleme sorunu yaşanmakta.. Bizde bundan yola çıkarak kurmakta sorun yaşayan arkadaşlara resimli olarak anlatacağım.Resimlerde kurulum yazılar rusca fakat ingilizcesinden bir farkı yok ben de zaten adım adım ne yapacağımızı anlatacağım... yapamayan arkadaşlar olursa video çekip paylaşıma sunarım..
Başlıyoruz.. Herkese Kolay gelsin..
1.ADIM
0001 0001 0736 0361 ve 0001 0001 0736 0361 JK3Q HDJ3 16 ve 24 haneli iki tane aktive keyi verecektir.bendeki en azından böyle keyi olmayanlar bunları kullanabilirler ilk basta 16 haneli keyi yazacağız.
2.ADIM
Resimdeki gibi ıkici butona basıyoruz ve bir sonraki aşamaya geçiyoruz..
3.ADIM
Bize verilen 24 haneli keyi yazıp kabul ediyoruz..
4.ADIM
Solidworks kurulumu için gerekli olan Parametreleri yani microsoft visual C++ 2005 ve Microsoft .net framework 3.0 i yuklemek icin devam diyoruz..
5.ADIM
Seçim butonu olarak önerilen ayarları seçiyoruz..özel ayarlar butonu genelde seçilmez..
6.ADIM
Bundan sonrasını kendisi yapıyor artık..
Microsoft 2005 visual C++ yüklemesini bekliyoruz..
7.ADIM
Microsoft .net frameworks 3.0 yükleniyor..
8.ADIM
Bileşenler tamamlaniyor..
9.ADIM
Burada solidworks Premium veya Profesyonel gibi tercihler var istege baglı.. seçimimizi yapıp Devam ediyruz.
10.ADIM
Artık yüklemeyi tamamlayıp bitiriyoruz..
11.ADIM CRACKLEME
Crackimizi calıştırıp Resimdeki yolu gösteriyoruz. ve sldappu.dll dosyasını crack ile acıp cracklemesini yapıyoruz..
12.ADIM
Verilen yolu taip edip lisanslanıp olmadını kontrol ediyoruz..
13.ADIM
Son Olarak Solidworksu yeniden acıyoruz ve bu kadar...
Herkese Kolay gelsin!
[/b]
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin