emeğine sağlık
emeğine sağlık
sağol
sağolasın
eline sağlık arkadaşım
"Sonunda kendin*den de sıkılır insan elbet...<br />Gün gelir, terk edebilir en sevdiklerini bile...<br />Bir tek yalnızlığımız, ömür boyu yalnız bırakmaz bizi...<br />O yüzden bence aşk. tek kişiliktir..."
hocam elinize sağlık ya allah razı olsun
arkadaslar ben autocadden sonra bi çizim programıyla ilgilenmek hatta mümkün olursa kursuna gitmeyi falan düşünüyorum.bana catiamı solidimi önerirsiniz?
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın,<br />Bu toprak, bir devrin battığı yerdir.<br />Eğil de kulak ver bu sessiz yığın<br />Bir vatan kalbinin attığı yerdir.<br />Bu ıssız, gölgesiz yolun sonunda,<br />Gördüğün bu tümsek, Anadolu’nda<br />İstiklal uğruna, namus yolunda, <br />Can veren Mehmet’in yattığı yerdir....
öncelikli olarak solid derim...ondan sonra catia.solid şu an piyasada catiadan daha geçerli.
sağol emeğine sağlık arkadaşım boyle paylaşımları sitemizde bol bol gormek isteriz iyi çalışmalar herkese
slm paylaşımın için teşekkürler ama ben videoları izleyemiyorum bilgi verirsen sevinirim teşekkürler
winampta izlemeyi dene arkadaşım..ya da bs player da tavsiye edebilirim..kolay gelsin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin