SW ile Otomobil Modelleme Videosu
Toplam 75 dakikalık 3 video hazırladım. Videoları, başlangıç seviyesindeki kullanıcılara göre BluePrint mantığı ile hazırladım.
Modeli tam anlamıyla bitirmedim çünkü maksatım, sadece SolidWorks programı ile yüzey modelleme yaparken 3D sketch ve Spline kullanımı mantığını kullanıcılara kavratmak.
Şunu söyleyebilirim ki, yeni başlayanlar bu videoları izledikten sonra, acaba yüzey modelleme ile nasıl arabalar, uçaklar, yada düzgün olmayan yüzeyli nesneler oluşturuluyor? gibi sorularının bir kısmına cevap bulmuş olacak.
Videoda yaptıklarımı sadece 3D sketch ve birtek yüzey komutu ile yaptım. Daha çok komut yada ince ayrıntıya girmedim çünkü dediğim gib amaç, SolidWorks programı ile yüzey modelleme yaparken 3D sketch ve Spline kullanımı mantığını kullanıcılara kavratmak. Bu yüzden gelecek olan eleştirileri bunu düşünerek yaparsanız sevinirim.
Faydalı olması dileklerimle....
İNDİR:
1. Bölüm : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
2. Bölüm : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
3. Bölüm : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
Alternatif: (Bu alternatif linkleri metin0147 isimli üye arkadaş vermiştir. Kendisine teşekkür ederim)
1. Bölüm : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
2. Bölüm : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
3. Bölüm : [Misafirler Kayıt Olmadan Link Göremezler Lütfen Kayıt İçin Tıklayın ! ]
NOT: Videolar sessizdir.
Fikir olması açısından videoda modellediğim araçtan görüntüler ...
Thanks for Ekaplan![img][/img]
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin