aslında deulu olnavarsa debişten deu metalurji ve malzemenin forumuna bekleriz ne kadar sevgi dolu (!) bi forum bilseniz hıı buarada üninin yasal forumu olduundan reklam olmaz herhalde ondan dedim.
aslında deulu olnavarsa debişten deu metalurji ve malzemenin forumuna bekleriz ne kadar sevgi dolu (!) bi forum bilseniz hıı buarada üninin yasal forumu olduundan reklam olmaz herhalde ondan dedim.
selammmm.. metalurji ve malzeme mühendisliğinde okuyorum.. benim de bu yaz döküm stajım var...BMC ye başvurmayı düşünüyorum... BMC döküm stajı için iyi bi tercih midir acaba?? fikre ihtiyacım vaarrrr!!!!!!!
bu şirketler tavsiye edilmiş... bun şirketler hakkında fikir beyan edebilcek olan var mı????KaRTaL Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım bu şirketlerde imal üsülleri adı altında staj yapılablir....başvuru tarihi ikinci dönemin ilk ayları itibariyle başlar...eger yapacagın stajın konusu imal üsülleri ise bu şirketlere telefon ya da internet yoluyla bilgi alaiblirsin...
staja başvururken tam olarak ne gerekli öğrenci belgesi transkrip cv vs. vs.
slm elinizde akdöküm döküm stajı defteri varsa paylaşırmısınız lütfen çok acil !!!!!!
arkdalsr benım döküm satjyla ılgılı bılgı bulmm gerkıyr bana yardımcı olablrmısn?
arkadaslar bana cok acılınden dökümle alakalı staj dosyası ornegı lazım bu dosyamın teslım tarıhı gectı ama yıne de sansımı deneyecem dosyamı teslım edecem ama dosyamı dolduramadım bu konuda hayır sever bı vatandandas varsa yardımlarını beklıyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin