Benim adım nihal 24 yaşındayım mobilya ve dekorasyon teknikeriyim bende...
öyle gezinirken buldum üye olim dedim...
çok güzel bilgier war emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... :cadi:
Benim adım nihal 24 yaşındayım mobilya ve dekorasyon teknikeriyim bende...
öyle gezinirken buldum üye olim dedim...
çok güzel bilgier war emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler... :cadi:
hoşgeldin umarım katkılarınla senide aramızda görmek isteriz...
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
Selamun aleyk..
Ben Mustafa , Bu sene balıkesir üniv. makine müh. kazandım . Üniv. başlamadan ders notlarına bakıp kendimi önceden hazırlamaya çalışıyorum.Sizin web adresinizdeki ders notları bölümünü kullanıcağım.Gerçekten çok emek harcandığı her halinden belli ediyor.Emeğinizden ötürü ellerinize sağlık.Saygılarımla
aleykümselam Mustafa,,
hayırlı olsun...güzel bir bölüm kazanmışsın....ama şu okul başlayana kadar geçecek süreyi dersle felan geçirme...
ilk dönem dersleri zaten çok ağır olmuyor...Fizik kimya ve mühendisliğe ilk adım dersleri...
senden liseden teknik bilgiyle gelmiş olmanı istemiyorlar...öğrenmek için okulda fazlasıyla zamanın olur...
öss stresinden yeni kurtuldun...şu 1 aylık dönemi dinlenerek ,,tatil yaparak geçir..git gez eğlen...bu kadar kasmana gerel yok![]()
inşaat bölümünde okuyan weya okumuş olan arkadaşlarla tanışmak isterim.bu konuda yardımcı olacak arkadaşlara sesleniyorum...
Herkese merhaba, henüz mühendis olmasamda trakya üniversitesi makine mühendisliği kazandığım için siteye üye olmak istedim.. Sitenin oluşumunda emeği geçen herkese teşekkürler..
teşekkürler arkadaşım ama ben okumuyorum okul biteli 1 sene oluyorremrecm Nickli Üyeden Alıntı
Nihal hanım , emrecm "mici" rumuzlu arkadasımıza cevap vermiş galiba![]()
LinkedIn Profile: http://www.linkedin.com/profile/view?id=84138498
Muhendisim.Org Owner
Please feel free to contact...
ewt werdim ama benim konu sohbete döndürmüşlertanışma bölümüne konu açtım
millete tanışmak için yazıyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin