selamlar, butun makinaci buyuklerime ve kucuklerime hurmetler. bende kocaeli makina muh. okuyorum. dgs ile gecis yaptim.
selamlar, butun makinaci buyuklerime ve kucuklerime hurmetler. bende kocaeli makina muh. okuyorum. dgs ile gecis yaptim.
Selam makinacılar
Slm Ben marmara makine muh. anıl
;D
herkese selam dava arkadaşlarım makina son sınıfım son çeyrekteyim yani beni nelerin beklediğini hiç kestiremiyorum çalışan arkadaşlar görüş bildirirse sevinirim!!!
dil varsa çizim programlarına da hakimsen kendine de güvenin tamsa çok iyi bir gelecek seni bekliyorshekercocuk Nickli Üyeden Alıntı
makina mühendisi var,
makina mühendisi var arkadaşlar...
başlık altında böyle bir polemik olsun istedim
dil var çizim var ............. yaptığım işin bunlarla alakası bile yok hepsini unuttum sadece autocadle solid haricinde.... gerçek hayat = değil okuldaki hayatla....
en iyi hoca Gerçek hayattan gelen hocadır. Okuyarak gelenler hiçbirsey bildikleri yok... çıknca anlayacaksınız beni..
Quality Control Engineer!
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
MERHABA YENİ YAZMIŞ OLABİLİRİM AMA HENÜZ GEÇ DE KALMIŞ SAYILMAM.Aralık 15, 2009, 06:50:51 ÖS TARİHİNDEN İTİBAREN BU SİTENİN TAKİPÇİSİ VE PAYLAŞIMCISIYIM.HENÜZ İŞLERİM GEREĞİ AÇIKCASI NE FAZLA TAKİP EDEBİLİYORUM AMA NE DE PAYLAŞIM PEK YAPIYORUM.AMA BAĞLI BULUNDUĞUMDAN BERİ VAZGEÇEMEDİĞİM NADİR BİR FORUM SİTESİDİR.BİZLERE ÇOK ŞEYLER KATIYOR ASLINDA.BU DA BU SİTEYİ VAZGEÇİLMEZ KILIYOR.NEYSE SÖZÜ FAZLA UZATMADAN KENDİMİ KISACA TAKDİM EDEYİM.HATIRLATMAKTA YARAR VAR:
MAKİNE YÜKSEK MÜHENDİSİYİM.ÇEŞİTLİ AR-GE DANIŞMANLIĞI YURT İÇİ VE DIŞI İŞ GELİŞİMİ VE MAKİNE KALİTE KONTROL DEPARTMANI OLARAK FAALİYETLERDE BULUNMUŞ AR-GE BÖLGE DANIŞMANLIĞI YAPMAKTAYIM.25 YAŞINDAYIM VE KONYALIYIM.ADIM ONUR. HERKESLE TANIŞTIĞIMA MEMNUN OLDUM
selam Dicle den serhat ,herkese selam olsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin