http://www.resimload.com/141227/sco_SP_A0071.jpg Eğlence adresinizi muhendisim.org
ne ne ne neeeeeee Sokakta mı gezelim Kardeş makina her yerde iş bulur gerekirse sanayide bile!! Tr de bitmeyecek meslek varsa Makinadır!hendese_21 Nickli Üyeden Alıntı
Güçlü Olmak Akıllıcadır, Düşmanını Barışa Zorlar..!<br /><br />Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler<br />Bağrına taş basarsın acılar birgün diner<br />Giden gitsin aldırma ne yangınlarda söner<br />Sakın bakma arkana Krallar önde gider..!<br /><br />Keşke insanlara yardımcı olabilsem!!
trakya üniversitesinden selam millet
makine ölmez üzerine işletme masteri yaparsın endüstrici olursun (yada endüstri masteri yap) yada elektronik yada mekatronikten.yani kendisi dahil bir çok dala açılım yapabilirsin peki kimyada ????????hendese_21 Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar trakya makine kazandım bu sene inş. en kısa sürede mezun olup ta iyi bir makine mühendisi oluruz..
abilerim kardeşlerim ben de busene sivas makine mühendisliğini kazandım gelecegin makinecileri olmak istiyorum ama bi sorum olucak 1 sene kolaymı yanı ortalama yuksek yapabılırmyım uni degiştirmek istiyorumda cevaplarsanız sevınırım
arkadaşım sen gelmeden gitmeyi düşünüyorsun neyse zaten birinci sene gidemezsen daha sonra yatay geçiş yapman çok zor olacak(birinci sınıf en kolayıdır çünkü)
gazi makınadan herkese selamlar....
makinacılar farklıdır hele celal bayarın makinacıları manisadan selamlar....meslektaşlarım diyemeyecem daha okuyorum ama yakında inş....
merhaba arkadaşlar..yeni üye oldum..makine müh. konstrüksiyon imalat alanında yüksek lisans yapıyorum..herkese selamlar..
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin