Fransa dan selamlar ben bursa tophane teknik makina bolumu mevzunuyum herkese basarilar
Fransa dan selamlar ben bursa tophane teknik makina bolumu mevzunuyum herkese basarilar
merhaba arkadaşlar.. bende bu sayfayı arıyordum desem yalan olmaz 8)... bende İstanbul Üniversitesi Makina Mühendisliğinde okuyorum son sınıfım... 8) (hh)
iyi aksamlar arkdaslar.Skleroskop ve mohs sertlik deneyleri hakkında bilgisi olan var mı?
selam abılerım ablalarım meslektaşlarım benım bı sıkıntım var bana yardımcı olurmusunuz. ben mak. muh. 3. sınıf ogrencısıyım stajımı almanyada yapmak ıstıyorum fakat nasıl yapabılırım bılmıyrum bna yardımcı olurmusun bı yol gosterın nerden baslıcagımı bılmıyorum ılgınız ıcın şimdiden teşekkur edrım
herkese en içten selamlarımı sunarak kendimi tanıtmak isterim ben irfan atatürk üniversitesi endüstri mühendisliği birinci sınıfı okuyorum bu forma yeni yen,i arkadaş abi vs.edinmek için üye oldum bi de üstlerimden yardıma almak için tabi .ilgi ve alaknız için şimdiden teşekkür ederim::::.....
endüstrici
hepinize benden selam olsun yeni üyer oldum bu siteden yararlanacağımı umuyorum .şimdiden memnun oldum ha bu arada atatürk üni.endüstri müh.okuyorm...
endüstrici
Herkese slmlar.Bende yeni üyeyim.Faydalı bir site olduğunu düşünüyorum.Makina resim konstrüksiyon bölümünde okuyorum.Aranızda bu bölümden mühendisliğe gecmiş olan varsa sormam gereken birkaç sorum var yardım ederseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
merhaba..
bende emekli mühendis im herkese başarılı bir meslek hayatı diliyorum..
s.a arkadaşlar deu makinadan selamlar
slm makinacı arkadşlar ben okul yıllarndayım daha...en yakın zamanda mezunlardan olmak dileğiyle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Konuyu Favori Sayfanıza Ekleyin